Workshop en cursussen

                                

high tea 3
 
Numerologie en High Tea

Stel je eens voor...........

Jij en je beste vriendinnen of nichten of zussen samen aan een heerlijk thee en een middagje uit. Dit geldt natuurlijk ook voor heren! Dat klinkt toch goed of niet?


Zie het als een  een workshop Numerologie met als toevoeging een mini High Tea, waarbij je ook nog eens hartverwarmend en met kennis over jouw levensopdracht weer naar huis gaat.

Hartzaak is Hoofdzaak schenkt Yogi Tea. Een kruiden- en specerijenthee welke het welbevinden van de mens bevordert. Gecombineerd met heerlijke bonbons, biologische muffins en brownies. Daarbij geef ik een workshop numerologie en door een goed gesprek en boodschap zal deze inspirerende en gezellige middag jullie nog lang bij blijven.

Wil jij meer informatie over deze workshop Numerologie en mini High Tea ? Stuur dan een e-mail naar info@hartzaak.com of bel me (Renate)op 06-51811079

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Altijd al meer willen weten over Numerologie?

Behalve dat je met nummers kunt optellen,aftrekken en vermenigvuldigen heeft elk getal ook haar specifieke vibratie. De vibratie van elk getal heeft weer invloed op haar omgeving.

Ik geef op donderdagavond  31 augustus, donderdag 14 september en donderdag 28 september 2017 van 19.30 -21.30 uur een cursus Numerologie voor beginners. Deze cursus geef ik ook op dinsdagmiddag 12 september, dinsdagmiddag 26 september en dinsdagmiddag 10 oktober van 13.30 -15.30 uur.

Het wordt in klein groepje gegeven niet groter dan 5 personen, dus wees er snel bij!

Heb je altijd al willen weten wat jouw namen en geboorte datum voor invloed hebben op jouw leven en wat het jou te vertellen heeft? Schrijf je in voor deze cursus.

Het wordt gehouden in Varsseveld en het kost 70 euro voor 3 avonden of 3 middagen.

Na afloop van deze avonden weet jij wat jouw missie is n.a.v jouw geboortedatum in dit leven en hoe jij deze het beste kunt bereiken. Ook  krijg je betekenis van alle letters van je geboortenamen. Door deze cursus krijg je een stuk meer zelfkennis.

Je kunt je aanmelden door een berichtje te sturen aan;

info@hartzaak.com of mij te bellen op 06-51811079

Voel je welkom.

Harte groet,


Renate.

getallen 8