Workshop Numerologie met Enneagram dinsdag 11 april

enneavision logo

Dinsdagavond 11 april:  Wat kun je leren van geboortedatum in combinatie met het enneagram ?

Altijd al meer willen weten over Numerologie in combinatie met het enneagram?

Behalve dat je met nummers kunt optellen, aftrekken en vermenigvuldigen heeft elk getal ook haar specifieke vibratie. De vibratie van elk getal heeft weer invloed op haar omgeving.

Heb je altijd al willen weten wat jouw namen en geboorte datum voor invloed hebben op jouw leven en wat het jou te vertellen heeft?

Hierin maak je kennis met de basis van Numerologie. Na deze avond weet je o.a. wat je missie is op aarde aan de hand van je geboortedatum.
Als je de workshop interessant vind, dan kun je daarna beslissen of je aan de vervolgavonden deelneemt die gehouden worden op dinsdag 18 april en dinsdag 9 mei.

Na afloop van deze avonden weet jij wat jouw missie is n.a.v jouw geboortedatum in dit leven en hoe jij deze het beste kunt bereiken. Ook krijg je betekenis van alle letters van je geboortenamen. Door deze cursus krijg je een stuk meer zelfkennis en kun je ook de relatie met je naasten berekenen.

Tijdens deze workshop zullen we ook ingaan op de relatie met het enneagramtype en gaan daarom ervan uit dat je deze weet.

Deze workshop wordt gegeven door Renate Heinen. Renate is coach en werkt al heel lang met de numerologie zowel bedrijfsmatig en als hobby. Geert Klein Bruinink zal het aanvullen in de relatie met het enneagram type. Zie voor meer informatie zijn website :www.enneavision.nl Dit is de eerste keer dat we deze combinatie aanbieden en daarom bedraagt de introductieprijs 20 euro. Het maximum aantal deelnemers bedraagt 10.

Datum: 11 april
Tijd 19.30 - 21.30 uur.
Plaats: Stroekmanshoeve Borculoseweg 112 te Borculo.